Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Sorry, ale w tym wieku 12-13 gówno się wie o seksie i miłości. Nie da się zrozumieć tego uczucia i tego czym naprawdę jest sex. W tym wieku rozumie się to tak jak mówią znajomi czy definicje. Nie rozumie się tego uczucia, magii, głębi, bliskości.
Pewnie zaraz jakieś sfrustrowane dzieci się odezwią, że nie wiem co gadam, ale sami zobaczycie jak wygląda miłość i seks w wieku 12-13 lat a 17-18.
Pozdro. Tak lekko nie na temat, ale jak pisałem wyżej żal mi niektórych.
Widać, że kolejny pseudo maczo, który traktuje seks i dziewczyny jako przedmiot zaspokojenia.
|
A znasz kogoś kto uprawiał seks mając lat 13, a potem mając lat 18 i powiedział Ci jaka to jest różnica? Jeśli ktoś tak szybko dorósł to nie będzie stanowiło to większej różnicy (psychicznej). Bo przez te 5 lat 13-latek na pewno trochę się jeszcze rozwinie. Jeśli jednak ktoś w wieku 13 lat dopuścił się takiego "szczeniackiego wybryku" (o ile można go nazwać szczeniackim) To owszem, jak najbardziej będzie to różnica. Także rację tu masz, ale tylko połowicznie. Bo każdy jak na swój poziom będzie coś czuł. Kiedy będzie starszy, będzie to bardziej złożone, jednak już w tak młodym wieku będzie to dla tej osoby ważne i niepowtarzalne.
Swoją drogą pomysł rządu uważam za śmieszny. I nawet jeśli wprowadzą go w życie to będzie niemożliwy do późniejszego wyegzekwowania.