Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2008, 23:14   #2998
Maxpixel
Użytkownik Forum

Maxpixel's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom mag.: 2
Send a message via Skype™ to Maxpixel
Domyślny

Ludzie ogarnijcie trochę jak Cip (załóżmy) Robił quest na SS to nie siedział nad tym legion ludzi którzy wymyślali tajemne skrytki, przejścia, algorytmy, szyfry, wskazówki ... Zrobili questa wsadzili go gdzieś huhuhu ^^ i byli pewnie że nikt go nie znajdzie ... Ich celem nie było zrobienie Rooka gdzie zagadki będą ciekawsze nisz na mainie

A to całe zajście z CM to jak dokładnie poszukacie w archiwach i umiecie Angliesli to skumacie że chodziło o SS na Mainie nie na Roku! Wielu mówi : A Game Moderator (Game Master) mówił że to wina CM ... Gdze tak pisze !? Po tym zajściu był GM na harmonii wszyscy wszem i wobec mogli go zobaczyć ale nic a nic nie powiedział o SS to pic na wodę ... ziom pokazał SS bo nie wyrobił żeby się nie pochwalić a potem jak zobaczył do czego doprowadził łapał się wszystkiego czego mógł by wywalić 1 000 000 roostayerów którzy wyleźli z pod ziemi! Rook nie istnieje od wczoraj ... Istnieje na forum już kilka lat i co jakiś czas przeglądam nowe tematy a sekwencja jest cykliczna ... Gadacie w kółko o tym samym ... Zaczynacie jeden temat, kończycie, drógi, 3, 4, 5 i znowu komuś się przypomniała kropka nad i " i " dawaj od 1 ...

Postawcie się w takiej sytuaci :
Zdobywasz SS.
a.) Lece na forum powiedzieć wszystkim doprowadzając mój świat na Rooku do kataklizmu tym samym skazując sławny quest na malutki opis na jakieś tam stronie. (i tak i tak zaraz byśćie se wymyślili że na Roku jest MPA i byście od 10 lat zmierzali w tym kierunku)
b.) Nie mówię nikomu i idę nową drogą życia ...

Ja nie mówię że mam SS zabiłem MM i Ghoula a dedów AS i MLW mam 20 bp w depo na roku które jest ukryte po zdobyciu water key (który wyławia się z wody) i otrzymaniu Golden Helma ... < Mam znacznie więcej ...

Ale nie mówię że SoF Q nie istnieje ...

Kiedyś odkryłem sporo na temat SoF w pewnej bibliotece na Mainie

Ale nie chce mi się tego tu pisać ... mam nadzieje że za rok znowu tu wejdę i coś napisze ... Tym czasem! POWODZENIA!!!
Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie!
Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi.
Maxpixel jest offline   Odpowiedz z Cytatem