Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2008, 23:35   #118
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _-asdf-_
Bo pozniej wszyscy placa za Twoje leczenie.
Zacznijmy od tego, ze jestem za calkowita prwatyzacja sluzby zdrowia, wiec za systemem w ktorym nikt nie musi placic za czyjes leczenie Idac Twoim tokiem myslenia - zakazmy wszystkiego! Papierosow, ciezkiej pracy, czpisow - to wszystko prowadzi nieuchronnie do zaburzen zdrowia, a w konsekwencji do leczenia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambuko
Ponieważ nie zrozumiałeś mojego psota. Świat tak jest zbudowany, że ludzie nie będą legalnie siedzieć w domach i ćpać, tylko będą ćpać po prostu, a to mi nie odpowiada.
Nie tylko w domach. Ktos moze wybudowac klub czy dyskoteke w ktorej bedzie mogl sprzedawac narkotyki. Nie chcesz przebywac w takim miejscu - nie musisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Ponieważ nie wszyscy sa tacy jak Ty i " w stanie" wychodzą na ulicę. Swoją drogą - legalne, łatwo dostępne. Też kosztuje. Ćpun zagraża społeczeństwu, gdy brakuje mu pieniędzy. Gdy zrobi mi coś taki poje** to co.? Mam przeklinac,że policja mi nie pomogła.? Wróci mi to zdrowie.? Nie. Więc jestem jak najbardziej na nie.
Piszecie tak, jakby w tej chwili narkotyki nie byly latwo dostepne, a kazdy kto bywa w klubach czy na dyskotekach wie, ze sa bardzo latwo dostepne.
Poza tym - nie kazdy zazywajacy narkotyki to cpun, tak samo jak nie kazdy pijacy alkohol to alkoholik. Tez moge powiedziec - wyjdzie taki alkoholik na ulice i bedzie atakowal ludzi zeby zdobyc pieniadze na alkohol. Zakazmy alkoholu Zreszta, prohibicja w USA pokazala czym konczy sie takie zakazywanie...

Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 15-04-2008 o 23:51.
spider-bialystok jest offline   Odpowiedz z Cytatem