Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2008, 10:23   #131
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Piszecie tak, jakby w tej chwili narkotyki nie byly latwo dostepne, a kazdy kto bywa w klubach czy na dyskotekach wie, ze sa bardzo latwo dostepne.
Poza tym - nie kazdy zazywajacy narkotyki to cpun, tak samo jak nie kazdy pijacy alkohol to alkoholik. Tez moge powiedziec - wyjdzie taki alkoholik na ulice i bedzie atakowal ludzi zeby zdobyc pieniadze na alkohol. Zakazmy alkoholu Zreszta, prohibicja w USA pokazala czym konczy sie takie zakazywanie...
Dlatego napisałem ĆPUN. Są osoby które naprawde rzadko coś wezmą a nie są ćpunami. A mi właśnie chodzi o tych straconych.

Łatwo dostępne.? Myślisz, że dlaczego dilerzy nie chcą sprzedawać każdemu dragów.? Bo boja się, przez taką, za przeproszeniem, "ciotkę" mogą wpaść. Więc nie wiem czy dla wszystkich jest to tak łatwo dostępne.

Mówięc Ci chłopie nie porównuj alkoholu do dragów. Nudny jesteś.

@Ashlon

Być może praca lekarzy nie byłaby słaba, gdyby mieli lepsze wynagrodzenia. To jest śmiech na sali, by służba zdrowia, za swoją ciężką pracę dostawała niecałe 2000 zł. Mówię tu o pielęgniarkach, a i tak zawyżyłem.

Polska nigdy nie będzie dogodnym krajem dla obywatela. Za duzo złodziei. Więcej, potrzebują więcej pieniedzy.! Jedyne co by nam teraz pomogło to Piłsudzki. x)

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem