Powiem to poraz 10000000000
Zły dział ?
TAk !!!!! ZŁY DZIAŁ !!!!!! TO NIE FAKE !!!!!
JA moge dopuścić rzecz z ponad 30-40% powklejanymi innymi rzeczami przez painta lub inny program ... ale tu widze przynajmniej 5% !!!!!!!!! NAWET MNIEJ !!!!!!!!!!!! WKOŃCU PRZESTAŃCIE WKLEJAĆ PRACE W EDYTORACH LUB W OTSACH JEŚLI NAD JEDNYM ZDJĄTKIEM STERCZELIŚCIE PRZEZ 10 SEKUND !!!!!!!!!!! CZY TO TAKIE TRUDNE WEJŚĆ DO PAINTA / PROGRAMU GRAFICZNEGO I OBRAMOWAĆ TE ZASRANE LITERKI ?! BY TO WYLGĄDAŁO PO TIBIJSKU ?! JAK CHCESZ ROBIĆ FAKE'i TO SE LEPIEJ O TYM ZAPOMNIJ !!!!! BO NAPISY TO KAŻDY TĘPY ZASRANY NOOB POTRAFI ZROBIĆ!!!!!!

(nie jestem taki noob by nawalać obrazków aż net zamuli i keylogga załapiecie bo będzie rok 2500 zanim strona się włączy).
Którko mówiąc ... wkurzyleś mnie na maxa takim czymś ... . Jak już chcialeś kurde zrobic fake to trza było to w edytorze zrobić po ludzkiemu (to wykorzystać jako tło).
P.s. Przestałem oglądać gdy zobaczyłem postacie z kolorami "żółty, zielony, niebieski, czerwony" (to niejest pokolei) ...(odpowiadające "Head, Body, Legs, Shoes?" (nie pamiętam jak to szło... ;P ) ).
Ide robić moje fake... bo takie badziewie co oni robią... NOOBY krótko mówiąc... to krew mnie zalewa !!!!!
P.S.2. Post był pisany przez 14 minut !