Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santaks
Ja nic do Ciebie nie mam ale nie trzeba byc inteligentym zeby wiedziec ze Ledy albo Lejdi wpisane byly specjalnie nie przez literowke
|
Gah, wiem, że Lejdi to wymysł ludzki, ale co do Ledy to nie jestem przekonany. Raczej niewiedza robi swoje.
Cytuj:
na te wojny słowne znajdz sobie inne miejsce dobrze?? zachowujesz sie jak typowy,rozkapryszony bachor.
nie musi ci sie podobać jej nick ,mi sie twój na forum też nie podoba i nie wypominam ci ,że mi się nie podoba!!, więc przestań krytykować nicki innych bo możesz słono za to dostać.
|
A skąd wiesz jak taki bachor się zachowuje? Dalej mi się jej nick nie podoba i nie mam zamiaru się dostosowywać do twoich poleceń. Krytykuj sobie mój nick, ja uważam, że nie ma w nim nic co mogłoby się komuś nie podobać(chyba, że dla CipSoftu).
Cytuj:
chodziło mi o to że zu był kiedyś w SAT ale nie słyszałem o tym ze do BEY poszedł.
po za tym nie muszę ci się tłumaczyć z tego.
|
Strinnity to stary Magius, ma na imie Adam. Gra/grał podobno na Draith Morth'u, Aurion'ie i jak ostatnio mówiono Rajjz'ie.
Obecny Zu gra teraz na Gaztrone i to od niedawna.
Cytuj:
oJ... Przeliczysz sie
widzisz... chcialbys mnie cofnac do roka, ale ci sie nie uda
a co do narodowosci... to 50 % polakow to dzieci ( bija lvl boja sie ze padna i nie walcza o swoje) wiec tutaj nc... ;]
|
Przeliczanie to mój zawód. Jak nie ja, to może ktoś inny, kto wie?

Jak widać posłuszne pieski poinformowały panią o tym, że ktoś na nią mówi coś złego. Co dostaną w nagrodę? Chyłka pleców wyrobionych przez ciągłe podlizywanie się?

A ty o coś walczysz w tej wojnie? Założę się, że nawet nie chciałaś walczyć, a jeśli chciałaś, to gz dla Ciebie. Jakim to trzeba być odważnym.