Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2008, 12:47   #96
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santaks Pokaż post
Ja nic do Ciebie nie mam ale nie trzeba byc inteligentym zeby wiedziec ze Ledy albo Lejdi wpisane byly specjalnie nie przez literowke
Gah, wiem, że Lejdi to wymysł ludzki, ale co do Ledy to nie jestem przekonany. Raczej niewiedza robi swoje.

Cytuj:
na te wojny słowne znajdz sobie inne miejsce dobrze?? zachowujesz sie jak typowy,rozkapryszony bachor.
nie musi ci sie podobać jej nick ,mi sie twój na forum też nie podoba i nie wypominam ci ,że mi się nie podoba!!, więc przestań krytykować nicki innych bo możesz słono za to dostać.
A skąd wiesz jak taki bachor się zachowuje? Dalej mi się jej nick nie podoba i nie mam zamiaru się dostosowywać do twoich poleceń. Krytykuj sobie mój nick, ja uważam, że nie ma w nim nic co mogłoby się komuś nie podobać(chyba, że dla CipSoftu).

Cytuj:
chodziło mi o to że zu był kiedyś w SAT ale nie słyszałem o tym ze do BEY poszedł.
po za tym nie muszę ci się tłumaczyć z tego.
Strinnity to stary Magius, ma na imie Adam. Gra/grał podobno na Draith Morth'u, Aurion'ie i jak ostatnio mówiono Rajjz'ie.
Obecny Zu gra teraz na Gaztrone i to od niedawna.

Cytuj:
oJ... Przeliczysz sie
widzisz... chcialbys mnie cofnac do roka, ale ci sie nie uda
a co do narodowosci... to 50 % polakow to dzieci ( bija lvl boja sie ze padna i nie walcza o swoje) wiec tutaj nc... ;]
Przeliczanie to mój zawód. Jak nie ja, to może ktoś inny, kto wie?
Jak widać posłuszne pieski poinformowały panią o tym, że ktoś na nią mówi coś złego. Co dostaną w nagrodę? Chyłka pleców wyrobionych przez ciągłe podlizywanie się?
A ty o coś walczysz w tej wojnie? Założę się, że nawet nie chciałaś walczyć, a jeśli chciałaś, to gz dla Ciebie. Jakim to trzeba być odważnym.

Ostatnio edytowany przez BOtter - 17-04-2008 o 12:48.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem