Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2008, 20:34   #2
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny

Nie, gdyz jak gralem na Refugii to mialem wspalanilych Liderow i pewnego Vice Lidera (byli para, maz i zona ). byli strasznie uczciwi, az dziwne Stare dobre czasy, milo wspominam jak razem rozmawialismy itp. (prosze nie mowic "jaki nap, kocha tipje!~!oenoeneo" - jednak da sie nromalnie i milo rozmawiac z ludzmi, nawet w Tibii). A na Neranie jak mialem PACC, to sam bylem liderem gildii i nikogo nie ogralem z niej. Wiec ja nie spotkalem sie z takim przypadkiem jak ty. Lecz coraz czesciej sie slyszy o takich "wypadkach".

Wez napisz raport, bo o ile sie nie myle to za takie wykroczenie jest ban dla tego, co ciebie i twoich kolegow okradl w GH.

Btw. Grasz na Neranie, tak jak masz w podpisie? Jesli tak - a nawet jak nie xD - to napisz nick kolesia ktory to zrobil, gdyz moze zrobic to z innymi ludzmi, nawet z tego forum. Niech lepiej gracze wiedza kto okrada i jak. Chyba nie chcesz, aby ktos inny tez zostal w raj durny (no nazwijmy to po imieniu) sposob - nie mowie o tobie, ze jestes durny, tylko o "zlodzieju".

Pozdrawiam.

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem