Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2004, 15:38   #10
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

i w "Football experts" też jest podobnie... za tworzenie grup biorą się osoby, które nie widzą innego sposobu na "zabłyśnięcie" (nie mówie, ze we wszystkich, mam na mysli 2 wymienione wczesniej przypadki). Jak teraz liderem grupy ma zostac osoba, ktora po obejrzeniu matrixow albo lotrow uwaza, ze zna sie na kinie, to ja jednak podziekuje... Zeby nie bylo, ja sie nie wymadrzam, ale uwazam, ze jakakolwiek wiedza nt. rezyserow, aktorow etc. etc. by sie przydala, zeby to w ogole mialo sens... no i dobrze Drom prawi, mowiac, ze ciezko sie bedzie do takiej grupy dostac. Niepotrzebna na forum jest chyba kolejna grupa, ktora po powstaniu kilku(-nastu przy dobrym wietrze) tematow stanela w miejscu... Milo mi bedzie porozmawiac na temat ogolnie przeze mnie lubiany z ludzmi, ktorzy mają jako-takie pojecie w tej akurat kategorii (o ile sie do tej grupy dostane ;] ale macie jak w banku, ze bede probowal). Dlatego mam nadzieje, ze Dromader wybierze na lidera grupy osobe cokolwiek kompetentną, ktora nie bedzie do tejze grupy przyjmowac byle usera skladajacego "podanie". Nah, troche sie rozpisałem, a zalozenie bylo takie, ze napisze tylko jedno zdanie
hoomik jest offline