Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2008, 22:18   #1149
Wezu_aka_Polc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2007

Domyślny

Dlaczego Wy poalczki jestescie tacy glupiutcy? Naprawde myslicie ze te wasze narzekanie na PA nie ujawni w koncu waszego sekretu? Otoz ujawni, bo widac to na pierwszy rzut oka, nie jestesmy na tyle glupi zeby tego nie zauwazyc... Wasz sekret jest taki ze po prostu zazdroscicie ze westside ma mozliwosc w taki sposob bawic sie ta gra bez wiekszych konsekwencji (placili z miliard razy, a padali nawet wiecej xD). Sa moimi rlami i dopoki ja jestem free na berylii to oni tez beda bez znaczenia co przeskrobia, zawsze znajdzie sie rozwaizanie problemu, w razie gdy takiego nie bedzie to razem z nimi opuszcze swiat Berylia w statusie hunted. Niewazne jak dobrych kumpli z gry mi ubija i beda przez nich hunted, oni sa moimi RLAMI, to z nimi wychodze na wiaderko do kanciapy pogadac i pobrechtac z takich pl jak Wy na rlu, to z nimi gram w pilke i to z nimi znam sie nie tylko z lvla, skilli, czy profesji.

A teraz pl wy*******ac na jakis pvp i isc w moje slady bo nie dorastacie mi do piet i to Was najbardziej gryzie, zeby sie troche podbudowac psychicznie wypisujecie bzdury ze lize dupe gipo itp, mimo ze Wasze pojecie na temat gipo konczy sie na umiejetnosci rozwiniecia tego skrotu (Geeks in Pink Outfit dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza!)

Ostatnio edytowany przez Wezu_aka_Polc - 17-04-2008 o 22:22.
Wezu_aka_Polc jest offline   Odpowiedz z Cytatem