Cytuj:
Oryginalnie napisane przez natala2008
Dzisiaj normalnie sobie wlaczylam kompa i wlaczylam tibie. Weszlam na moja postac,kod wchodzi,password wchodzi. Zobaczylam gostka który wolal : Dam 8 k za 2 glosy na mnie! Podeszlam do niego i mówie : jak mam na ciebie oddac glos? Odp:
-Wejdz na tibia.daj.pl i zaloguj sie.- Wiec tak zrobilam, wchodze se na stronke i loguje sie, az tu nagle infa mi wyskakuje i pisze ze 5 minut temu ktos juz wpisywal te haslo i mam poczekac 5 min. No to czekam. Potem wlaczam sie postacia(mojego brata) na innym kodzie i jego kolega który jest tez moim kolega do mnie gada bo mysli ze to mój brat:
-wez zabierz swoja siostre przed chwila mnie dedala
-ej to ja natalia,to niemozliwe zebym cie dedala przeciez ja patrzylam cos na necie.
-walilas mnie
-UKRADLI MI KONTO!
-;D;D;D jasne,jasne
-serio
Potem zobaczylam na internecie na moja postac wpisalam w characters: Hallowinowa Dziewczyna (tak sie nazywam w tibi) i pisalo w ramce "deaths" ze zabil mnie kucza marek. Bardzo sie zdziwilam i wlaczylam znów postac mojego brata (on wtedy nie gral w tibie) wszyscy jego koledzy którzy sa moimi kolegami mi powiedzieli ze "tak dednal cie kucza marek". Pomyslalam sobie ze przeciez ja dopiero tydzien temu dowiedzialam sie ze trzeba sie wylogowywac na www.tibia.com Pewnie wtedy mi ukradli konto  
|
Tylko Nooby Wchodza ;[ Nie wchodzi sie na zadne strony oficialnoca Strony gry jest
www.tibia.com ;] tylko tam sie loguj