Co do grup to zapominacie chyba ze to ja mam zatwierdzic dana grupe a to juz duzy problem na drodze niektorych
Duzo podan jest odrzucanych odrazu, najsmieszniejsi sa ludzie ktorzy po odrzuceniu jednej propozycji odrazu wysylaja druga. Tacy odrazu sa prawie dyskwalifikowani.
@Super: co ja na to poradze? Zglosil sie chlop pierwszy z tym do mnie to mialem mu zrobic test z tego czy ma pojecie o danym zagadnieniu?
Mowilem po tysiackroc ze nie bedzie 133723092 grup na forum a kazda bedzie miala srednia 2 posty na miesiac.
hoomik: uwierz mi osoba ktora sie zglosila jest naprawde bardzo kompetentna w tym zakresie i nie tylko...
I ma naprawde spore pojecie o filmach.
<edit> @Vanessa: aaaaaaaaa zapsulas niespodzianke

No ale wszystkie watpliwosci zostaly chyba rozwiane.
PS. Jesli grupa chce zmienic lidera grupy sila, to niech sie zorganizuje i wysle jakies PW do mnie od wszystkich(OMG juz widze ten spam) z jakas petycja czy cos. Ludzie czy ja mam myslec za was w takich sprawach? Ja nie wnikam w wasze wewnetrzne problemy. Wasza grupa i wy ją tworzycie nie ja.
PS2. Kiedys chyba zaloze temat: najsmieszniejsze podania o grupe...
Tylko kurcze jest problem bo co jakis czas(tak jak sie 100~pw nazbiera czyli przewaznie 5-7dni) czyszcze skrzynke odbiorcza :/
Ale nie zapomne jak mi 11latek napisal ze chce zalozyc grupe satanistwo w ktorej moglby porozmawiac o szatanie... malo z krzesla ze smiechu nie spadlem