Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaresCotton
pisalem to przed tym fragiem
a czy elaro wbija lvle raz na tydzien chowajac sie na goromie to mam wyjebane jajko xD
|
goroma kOx
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silny123
przestancie sie przedrzezniac na karzdym poscie bo niechce mi sie tego czytac.eneris elaro wbija lvl raz na pare miechow i przy tym pilnuja go wasze ziomy ktore sa porozstawiane na statkach.co z tego ze zabili jednego z siejow,wedlug mnie ta wojna jest huja warta nawet jezeli to co mowicie okarze sie prawda to i tak mysle ze bedziecie mass logi walic bo sieje was rozjebia i jak beda chcieli to z "nasza" mala pomoca.
|
juz dzisiaj pokazales swoja pomoc razem z mintonem jak padal twoj kolega 88 rp z gildi od Firiuxa I tanaki(chyba jeszcze nie bylo elivinesa)
Cytuj:
tylko u nas to nie wyglada tak ze wybijamy raz resp i dajemy loga ;p
btw ladnie wam wyszlo w kazo dzisiaj hahaahahh
|
tak co do "wybijamy raz resp i dajemy loga" ostatnio 90% lvla~ za jednym p0dejsciem
co do akcji w kazz to byla zalosna z waszej strony bylo was z td okolo 10 online~ i rozjebaly was 3 osoby
bylo 4;1 dla nas
Dreamit,Ladykukusia,Marvin Bernad,Dazobit(uciekl tylko hirre) a od nas Tami Assassin
Cytuj:
nie tylko ty xD
|
tak samo jak padl 2007-05-02 08:53:54 na postaci Paseq od BUltkastar Elof(Solo 1 sqm od pz, nie byl afk + kilka razy sie uleczyL)