Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2008, 02:20   #6861
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny Pokaż post
Po 1 wiem o co chodzi z bp na openke cycu ale tyle ile on kosi siana w jeden dzień to ty nie ogarniasz

Po 2 sram na karasia i twoich zajebanych kumpli którzy pomagają Ci tu fajtować na forum bo sprzyjasz tym co popierają twoje posty

Po 3 nie jestem lizodupem

Po 4 ten twój GURU karaś i całe inshon jak dostaną po piździe w wojnie (chociaż że już dostają) będzie wy*******ać z furory a ty płaszczyzno będziesz mógł mu ponieść walizki z resztą jego syfu

Po 5 zmieniam avatar -,- xD

Po 6 nie wdaje się z Tobą w dyskusje

Slovik może zaproponuj mu już żeby zagrał z Tobą na non-pvp to odpalisz mu p seta he?...

pwned nie chce mi sie dyskutować z Tobą dzisiaj..
Haha prosze Cie ja nie znam nikogo oprócz 1 osoby z Total~ pozatym wojna trwa dalej na tym servie, nie obchodzi mnie czy ktoś tu mnie popiera czy nie. Karaś nie jest moim "guru" znam go tylko jako tako z forum po wpisach. Ty wcale nie grałeś na non pvp nie? Nie wiem co mam rozumieć przez zdanie " twoich zajebanych kumpli którzy pomagają Ci tu fajtować na forum bo sprzyjasz tym co popierają twoje posty " twoje urojenie umysłowe? 300 k i 4 levele w dół to zdeka dużo nie sądzisz? Wole o 180 stopni posty Quanchiego na forum niż Liska, który napisze 3 razy twoja stara, że ja wiem lepiej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
ile bp wojenny dla zwidka mogl kosztowac? 200k ? jeden dzien grania xd
Wiem, że 200k to jeden dzień grania na tym levelu. 50 najtem można robić 100 k ~ w jeden dzień

@down

gz

Ostatnio edytowany przez Slovik - 19-04-2008 o 02:31.
Slovik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.