@Orog
Ja? odejść? WTF? OMG? Are you insane? Wanna die? I will kill you! xD
Dobra, dałem posta...ale to nie chciałem tylko dać komenta na posta Oroga...hmm...co to miało być...aha! Ostatnio sobie uświadomiłem, że jak są tygodniki i miesięczniki, to Przygody Boga Elevo to są Roczniki bądź Półtoraroczniaki xD Nieważne, coś chciałem...aha! Dać wam nadzieje (który to już raz: SMS z poprawną odpowiedzią wyślij na....) Otóż Pan Elevo dostał kolejną (jak wyżej: "Który to już raz" xD) szanse na kontynuacje fake'a. Nie mam zamiaru się wam tłumaczyć, co, dlaczego i jak, bo to bez sensu. Większość z moich fanów zapewne mnie znienawidziła, a również i ci, którzy moimi fanami od początku nie byli xD
Tak czy srak muszę poszukać new pliczków z new tibii, new przyrządy, new Fafika...nie, Fafika zmienić nie można, bo on do części fabuły należy xd Tak czy srak pamiętajcie: mnie nie zabijecie, mnie nic nie zabije. A jak to powiedział mój kumpel: "Co cię nie zabije, to ci w d*pę wejdzie!" Nie mam pojęcia, co chciał powiedzieć przez te słowa xD
Taken czy sraken: Niech nadzieja na lepsze jutro żyje w was! xD
Dziękuje
PS.: Jeśli ktoś z was nie potrafi myśleć ze zrozumieniem, to pragnę mu powiedzieć, że mam zamiar kontynować Przygody Ya-know-who, a nie, że odchodzę, bo:
1. Odejście moje nie jest wyjściem.
2. Nie chce mi się odchodzić, bo Przygody Boga Elevo ROX! XD
PS2.: Jeśli ktoś myśli, żem hacknięty...śnijcie dalej ;]
We are Noobs
They are Noobs
All the people are Noobs
And This fact is cool xP
|