Knight to dla mnie normalna prof tyle ze bardzo mocna fizycznie na duzym lvlu i skillach i tez tak mysle ze nie ma ze pall best a knight dno

kazdy prof ma swoje wady i zalety opisze z mojego punktu widzenia
wymienie profesje w punktach 1-pal 2 -sorc 3-drut 4-knight
1: uzywa broni dystansowych i tak jak knight musi skilic ale musi rowniez miec duzy m lvl do robienia amunicji zaleta bije na dystas co daje przewage nad niektorymi wrogami wada gdy przeciwnik podbiegnie albo bije z dysta to pall niech juz kopie grob
2:czesto uzywa run utamki i summonow co jest jego mocna strona najlepszy przyjaciel to mana ale gdy juz nie bedzie jej mial to lepiej miec dobry team albo duzo uhow zaleta jak pall bije z dysta ale ruzdzkami i runkami robi summony co daje mocne plusy wada gdy wybije juz calo mane to lepiej zeby wrog nie bil mocno bo moze byc nieprzyjemnie
3:bije jak 2 poprzednie profy i robi summony i runy jak sorc tez kreci sie w utamce ale tez w niewidzce bo czesto ma niewlasciwa ruzdzke do zabicia wroga zaleta potrafi robic food co daje plusy wady to co u sorca
4: o to oco sie rozchodzi potrafi mocno przywalic fizycznie jak i magia ale w magi za dobry raczej nie jest wiec sd nie uzyje ale bije mocno na duzych skillach i dobrym lvlu moze bloczyc kilku wrogow naraz zaleta bije mocno i blokuje bo ma dobre skille i eq jak ktos zbieze wada nie bije z dysta wec jak mam juz mniej nic pol hp a jego przeciwnik ucieka i wali mocno na dist i dalsza pogon i ucieczka to zly pomysl chyba ze ma uhy to wsio co mialem napisac cya