Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2008, 16:48   #63
Ghonox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2006

Domyślny

Moje spostrzeżenia:

Pomiesczenie ma kształt korony
Na każdym rogu korony są kamienie a na końcówkach super itemy
jest 5 rogów korony
korona to też hełm
Na środkowym rogu korony leży korona

Na każdym końcu jest martwy człowiek
1. dark set - coś z ciemnością może
=2. loot z demona
==3. super itemy
=4. loot z dla
5.Itemy związane z dwarfami (golden helmet jest w skarbcu kazo chyba, albo golden bootsy, w każdym razie musi mieć on coś wspólnego z dwarfami)

Trzeba pogadać z dwarfami o golden helmecie, hell gate, koronie, kamieniach, 5 skarbach etc..

Możliwe, że trzeba gdzieś położyć 5 ciał potworków związanych z tymi itemami, 5 kamieni szlachetnych (te 4 co są z tibia tales w carlin od druida, srodkowy to perla jakaś)

Dużo można wysnuć z 1 SS, a jak by mi się chciało pochodzić po Tibii etc. to może i bym quest zrobił ; ]

Edit:
Po 1. Skąd GM ma wiedzieć o questach!?

Ten quest może nie być JESZCZE otwarty!

Kto gra kilka lat (ja gram 5, z przerwami dużymi) wie, że np. o ankrahmun i jakimś queście w tym mieście pisało w książkach w Tibii jak jeszcze ankrahmun nie było ;p potem drogi do tych questów (jak ank zrobi) były zabarykadowane m walami.

Nie wiem dokładnie o jaki quest chodzi, chyba o ancient helmet.

O PoI też było mówione dużo wcześniej, niż je dodali faktycznie. W paru miejscach było widać puste kawałki pomiesczeń, które teraz są PoI. Mówiło się wtedy, że nie odkryte jest jeszcze 70% PoH, że dochodzi się tam przez tą wierzę (co teraz jest Dream chanage quest, kiedyś była wierza i nie dało się wejść w ogóle!) itp. W tej wierzy o ile dobrze pamiętam jest maszyna snów czy coś takiego (a może nie w tej wierzy) Taka sama, lecz zniszczona maszyna jest pod bagnami koło Venore

Jak widać Cipsoft myśli o questach dużo wcześniej, niż je wprowadza ;]
Może dopiero w tym update (albo i za rok czy 2) dokończą ten quest ;p Bo przecież nie może on być za trudny, za łatwy, musi być odpowiedni po prostu, a wymyślić wszystko tak, żeby było idealnie jest raczej trudno

Ostatnio edytowany przez Ghonox - 19-04-2008 o 17:02.
Ghonox jest offline   Odpowiedz z Cytatem