Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik
ja pierdole 2 debile się znalazly... Był film na forum to trzeba było nie patrzeć się za afroamerykankami w californi tylko obejrzeć
"rzal i bul"
ja się smieje lizodupy z waszej głupoty i łatwo was sprowokować, jak buraki po piwie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=170094
Film pod 8.1 na cam, tak więc trzeba umieć odpalić tibiacam Tv mam nadzieje, że umiecie  Jak by co to na torgu poradnik
@up
aa i chciałeś ip
masz accmakera tam jest all
www.tibia.com
|
po pierwsze znow widze ze boli cie to ze mieszkasz gdzies na wsi z 1 sklep i 1 droga... wiec ja sie ogladam za afroamerynkami w californi a ty za psami i krowa w swojej wsi;]
po 2... ogladalem ten filmik i czytajac te twoje 900k/h przypomnialo mi sie lecz bylem przekonany ze koles wykrecil tam 700k/h... nie chce mi sie tego ogladac ani czytac postow...
no to teraz wez pod uwage na jakim siwecie on gral... ile osob jest tam online... oraz jaki mial resp... jesli masz racje to zwracam honor (co nie zmienia faktu ze jestes nadal dla mnei zwyklym zerem)
po3... jesli czegos nie potrafie to sie za to nei biore... zlota rada chlopczyku... bo bycie smiesznym i rzucanie dobrymi dowcipami nie jest twoja mocna strona... wiec zbastuj z postami typu acc maker na tibia.com bo chocby to bylo smieszne i tak sie nikt nie zasmieje bo nikt cie tu nie lubi...
po4... podaj sume jaka cie usatysfakcjonuje za przestanie udzielanie sie na na forum... (platnosci moge dokonac na swiatach: Antica,Nova,Furora,Padnoria,Galana)