Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2008, 19:04   #6
TaTaskers
Użytkownik Forum

TaTaskers's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...

Domyślny

Ja chce byc!

Imię: Von'TaTas
Rasa: Czlowiek
Taktyka walki/profesja: Z calym impetem uderza w przeciwnika. Jesli ma sie bronić to robi to mieczem w ostateczności odskakuje. Bardzo dobrze trzyma miecz co nieumożliwia przeciwnikowi wytrącenie mu go z rąk. Atak czarnego smogu*. / profesja Zabojca
Charakter: Małomowny, nie zwraca uwagi na ludzkie cierpienie, ciemny, samotnik
Cechy szczegolne: Szybki, umiejętność posługiwania się 2 językami (Łacina, Polski ), pisać umie tylko kilka słów, czytać tylko to co chce. Oburęczny, na koniu jeździćnie umie ale nadrabia to nogami.
Krotka historyja: Żył w bogatej rodzinie, którą zabili dosłownie za nic...
Od czasu tego wydarzenia jego dusza stała się ciemna, na tyle by bóg śmierci Kyymot mógł do niego przemówić za pośrednictwem jego miecza... Nauczył go posługiwać się mrocznym zaklęciem zwanym Czarnym Smogiem... Co prawda TaTas odszedł od Kyymota ale Kyymot nie odszedł od niego... Często rozmawia z nim w jego duszy... Mimo iż umysł TaTas'a jest zabłąkany, on ciągle szuka mordercy, z zamiarem zabicia go (morderce do wybrania pozostawiam tobie np.: może to być 1 z innych bohaterów).
Out: Dodam jeszcze kilka innych ruchów ale później... (w tym Czarny smóg)

*Atak czarnego smogu polega na rozproszeniu się miecza na drobne kawałeczki, a później na złożeniu go w kilka morderczych strzał. (z efektem odwrotnym). Na oucie widać jak się rozpada miecz, strzaly otaczają mojego kolesia, lecące strzały strzały i kolesia gdy nie ma wokoło strzał (w tedy znowu przywołuje cząsteczki miecza, a strzały znikają)

P.S.Jestem na forum codziennie Od pol godziny do calego dnia... Najwiecej w weekendy (chyba jak wiekrzość)

Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 21-04-2008 o 10:05. Powód: Ciągle go aktualizuje....
TaTaskers jest offline   Odpowiedz z Cytatem