Cytuj:
Oryginalnie napisane przez po_prostu_ja
tak sie zastanawiam... jeśli mowisz, ze kupowanie pacc'a to zuo, to ciekawe czemu ty jestes jego posiadaczem  ? ale pomijając ten drobny szczegół uwazam ze masz rację... wokół mnie jest mnóstwo przykładów ludzi, z których tibia zrobiła "mniej inteligentnych" 
|
Hyh no dokładnie ;P Co prawda też jestem posiadaczem pacca jednakże kupiłem go w chwili załamki, żeby się oderwać od rl ale i tak gram od czasu do czasu.. Athelas co za różnica? czy to Tibia czy NFS zawsze to lepiej wyjść na dwór pograć w siatke czy w noge a potem jak neopostman zauważył poświęcić troche czasu na nauke i rodzine.. Co do tych hlv co wszystko mają.. mówisz, że nic z tego nie ma? Właśnie tacy sprzedają kase na allegro i zarabiają a pomyśl ile taka postać jest warta ;> Jak sprzedać to się zwróci troche.. Pacc=90zl? na obecny kurs euro bodajże 73zł jeśli kupujesz z tibii.com. Wiele osób też używa pacc, żeby po prostu pozwiedzać. Mówisz, że cipsoft zarabia.. a blizzard? Jednakże moją osobistą sugestią jest to, że jeśli ma się już wydać kase na grę to lepiej pograć w kilka i wydać, np. na WoW-a czy L2. Mój kolega ma 50+ lv nigdy nie wydawał kasy na pacc czy gp miał świadectwa z czerwonym paskiem i dalej ma a lv leci.. Pozatym zawsze zależy jak kto co traktuje..
@DOWN :
Jeśli kupisz przez tibię.com to 70-80zł zależy od kursu A autor może m.in. miał na myśli, żebyśmy rozsądnie wydawali kasę?