Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2008, 19:36   #406
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Ja niewiem czemu tak sie stalo ale napisze bo trzymam to tylko dla siebie. raz ide po roku oczywicha jak zwykle cisne na trole albo na cos w tym z tylu nagle widze z lewej na ekranie okrzyk hydry HISSS! odrazu zwalalem do miasta. a swoja drago to mialem warta po jej walniecie zatrzymalo sie 2 kratki odemnie . wiem ze trudno w to uwiezyc ale naprawde mi tez trudno w to uwiezyc ale stracha mialem przez 2 miescie nie przelazilem na tamto strone roka

Mahones: ludzie twojego pokroju za pisanie takich głupot na forum powinni być natychmiastowo banowani za swoją głupotę i hamowanie rozwoju poszczególnych tematów.

Cytuj:
Jeśli chodzi o moją opinię, to CipSoft nawet się nie starał przy wymyślaniu zagadek. Mino Maga i Ghoula upchnął, żeby ludzie wiedzieli co ich na mainie czeka, a spike, że będą tam lepsze bronie. I tyla. Nie da się zdobyć.
Prezydent Czuwa: zgadzam się z tobą. Na Rookgaardzie mamy się tylko podszkolić i z niego wyjść a nie go ownować...

Cytuj:
moją teorią jest że "Tylko magia może otworzyć te dżwi"
może chodzi tu o Magic Light WandMagic Light Wand która wypada z Apprentice ShengApprentice Sheng

tlyko sugestia
Carbon: Dziecko, jak ty mnie wkurzasz (żeby nie klnąć) swoimi durnymi postami. Zakładasz tematy o durnej tematyce, piszesz nie wnosząc nic do tematu. Mama ci deser robi za pisanie takich durnych postów? Proszę cię... bierz się za SŁOWNIK języka polskiego. Jeśli nie to błagam cię idź do szkoły i jak zrozumiesz swoje błędy i będziesz mógł pisać poprawnie - wróć, do Tibii i do tego forum, bo niedoszkolonych dzieci jest ZA DUŻO.

Co do twojej teori to:
Wiesz ile razy to już było przerabiane? Może byś coś poczytał bo tylko spamujesz.

Cytuj:
nie chcę tutaj wzbudzać niepotrzebnych emocji ale jestem prawie pewny, że dwa tygodnie temu jakiś gościu przed bankiem, tzn na półeczkach wywalił ciało minomaga i mial wand, która z niego wypada. Niestaty nie posiadam żadnych screenów. Świat - Kyra
Ja bym uciekał!!!!!! Mam pytanie, od kiedy grasz w Tibię? Minąłeś kilka update'ów? Ja, jak zabieram się do czegoś nowego to wole o tym czymś pewne rzeczy wiedzieć.

Cytuj:
A próbował juz ktoś kopać kiloferm nad pomieszczeniem z mino magiem?
Greenpeace: Tak, kilkanaście jak nie więcej razy. Domyśl się ilu ludzi przed tobą chciało mieć spajk sforta na róku. Nie jesteś sam!!11111

złota myśl:
Cytuj:
z reguły te trupy maja za zadanie oddac klimat gry i jakis dreszczyk dla nowych graczy
Jarek1993: Zgadzam się z Tobą. Gracze za dużo myślą i pierdoły wymyślają.

@Dzieci jarające się filmikiem:
TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄC SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ!

@Topic: Macie inny temat do tego... zamiast zrobić jeden główny to wy poboczne robicie. NIE WIESZ CO NAPISAĆ - NIE PISZ!

@SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na www.tibia.com aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum.

Mam nadzieję, że skończycie wałkować ciągle ten sam temat.

Koniec mojego spamu.
Have fun in SCHOOL!

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 19-04-2008 o 20:27.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem