Mahones: ludzie twojego pokroju za pisanie takich głupot na forum powinni być natychmiastowo banowani za swojągłupotę i hamowanie rozwoju poszczególnych tematów.
Prezydent Czuwa: zgadzam się z tobą. Na Rookgaardzie mamy się tylko podszkolić i z niego wyjść a nie go ownować...
Carbon: Dziecko, jak ty mnie wkurzasz (żeby nie klnąć) swoimi durnymi postami. Zakładasz tematy o durnej tematyce, piszesz nie wnosząc nic do tematu. Mama ci deser robi za pisanie takich durnych postów? Proszę cię... bierz się za SŁOWNIK języka polskiego. Jeśli nie to błagam cię idź do szkoły i jak zrozumiesz swoje błędy i będziesz mógł pisać poprawnie - wróć, do Tibii i do tego forum, bo niedoszkolonych dzieci jest ZA DUŻO.
Co do twojej teori to:

Wiesz ile razy to już było przerabiane? Może byś coś poczytał bo tylko spamujesz.
Ja bym uciekał!!!!!! Mam pytanie, od kiedy grasz w Tibię? Minąłeś kilka update'ów? Ja, jak zabieram się do czegoś nowego to wole o tym czymś pewne rzeczy wiedzieć.
Greenpeace: Tak, kilkanaście jak nie więcej razy. Domyśl się ilu ludzi przed tobą mieć spajk sforta na róku. Nie jesteś sam!!11111
złota myśl:
Jarek1993: Zgadzam się z Tobą. Gracze za dużo myśląi pierdoły wymyślają.
@Dzieci jarające się filmikiem:
TO JEST CHOLERNY FAKE! NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDIOTÓW CHWALĄĆ SIĘ, ŻE ZNALEŹLIŚCIE FILMIK NA YOUTUBE W KTÓRYM XXX ZDOBYWA TĄ BROŃ!
@Topic: Macie inny temat do tego... zamiast zrobić jeden główny to wy poboczne robicie. NIE WIESZ CO NAPISAĆ - NIE PISZ!
@SeriouslyTopic: Te wszystko TYLKO nadaje klimatu.Jak są nowe itemy to nie znaczy, że są kluczem do zagadki do questu, który był wymyślony dużo dużo wcześniej! wg mnie CIPSoft powinien wytłumaczyć tą sprawę raz a porządnie na
www.tibia.com aby uwolnić dzieci od Tibii, niedorozwojów i trolli od forum.
Mam nadzieję, że skończycie wałkować ciągle ten sam temat.
Koniec mojego spamu.
Have fun in SCHOOL!