Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 02:04   #6775
Chudyyy17
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dexter17 Pokaż post
@Hunabku
Dacie rade nastepnym razem, nie ma to jak "pro szkil" w przeszkadzaniu na non-pvp, ubaw po pachy.

@Darkseph
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd Ty w ogole czytasz to, nad czym sie pocisz na tym forum? Bo jesli tak, to niezly okaz z Ciebie.

@Topic
Powodzenia dla tych, którzy na to zasłuzyli. Dobrze, że skonczylem z tą grą.
BTW. Dziękuje jakiemus ST, za report (na ktory mam wyjebane), ze postac moja byla na allegro who cares?

Pozdro dla prawdziwych!

Signed, Mix'er
Tak szczerze mówiąc nie można podchodzić do tego Forum na poważnie bo niestety same wałki tu ida itp
Ever Dream pierdolicie że to przez nas itp. to powiedzcie mi co my takiego zrobiliśmy zblokowaliście wejście na poi gdzie chcielismy sobie pohuncić ekipą na dls bo nigdy ich nie biliśmy tam więc kto wie co nas czekało a tu taka mała niespodzianka ( Pall Cabal) blokuje wejście
Ba ! po drugie padliście przez swoja wine itp to dlaczego obwiniacie nas nic nie zrobiliśmy ale skoro poi nie wyszło to trza zrzucić wine na kogoś? Hmm o.O już wiem Dementhess Yeah
I na koniec chciałbym powiedzieć że szczerze mówiąc jest nawet ss jak blokujecie wejście więc ludziska ja nie wiem Rozumiem jak byśmy weszli za kamienie Ale Padliście sami i sami sobie jesteście winni, a to przecież na forum pisali że to wasz Service jest The BEST ! Aleee !

Ostatnio edytowany przez Chudyyy17 - 20-04-2008 o 02:05.
Chudyyy17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem