Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 09:12   #560
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Edron ; o

Stan: Początkujący
Imię: Urienos
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 123
Skille: n/c x D
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
nie prafta, nie lizalem Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.

Kind Regards!
Nie myl faktow : >. Dzieki Kamilowi tu zaczalem spowrotem grac, nie dzieki Krystianowi. Apropo Krisa, tak pomogl mi bardzo, nauczyl mnie zeby po prostu innym nie ufac, tak jak zaufalem jemu. Pewnie w Heretics bym nie byl bo jakos mnie ta wojna nie interesowala, dalej bym expil i zarabial na zycie =). Bylem dla Ciebie niesympatyczny przez to ze dowiedzialem sie ze byles odpowiedzyalny za moje nieszczescie jakim bylo utrata calego mojego eq. A jak juz zaczalem grac na Valori to tak sie sklada ze teraz wiem o niej duzo, nie nazwalbym tego wiedza absoultna, ale po prostu nauczylem sie troche. Czlowieku, szanuj sie ! To tylko gra.