Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 10:23   #6788
Chudyyy17
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
wiecie nie gram na candi ale to co zrobila gildia dementhess czy jak ją zwą to swinstwo. sam sobie zaprzeczasz ze nic nie robiliscie, a przeciez widac ze bloczyliscie i lurowaliscie, wszyscy to potwierdzają. w ogole twoje tlumaczenie ze w kilku/kilkunastu chcieliscie isc pohuncic jest tak smieszne jak ty i cala twoja gilldia. jestes zrytym debilem dla ktorego licza sie 'niebieskie' piksele (czytaj CC/dla nierozumiejących gp w tibii)
powinno sie nad toba plakac po prostu zal i jeszcze malo tego zmarnowales kilka godzin weekendu zeby komus popsuc zabawe. ty nie masz rl life?

ja nie mam wlosow pod pacha i niemam z tego powodow kompleksow, powiem wiecej jest mi to na reke. moze koles ma 10 lat moze dostal neostrade na tlusty czwartek i moze ma dziewczyne z tibii, ZAZDROSCISZ MU? jak cie zazdrosc zzera idz na dobranocke relax.
co do pvp to na non-pvp jest nic nie warte, nawet jesli go potrzeba by wyjsc z trapa. mozesz sie smiac, kiedys ktos cie zreportuje bedzie fart i baniki sie posypia. i tego wam zycze.

anyway bardzo ladne fotki candiowicze.
pozdrowienia z arcani.
Jesteś fajny mhmmmmmm i to jest następny przykład koleś nie wiem jak było ale pierdoli Nice Nice More more....
Chudyyy17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem