Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 12:01   #1
SInGApOOre
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Tibia 7.6 - ;)

Założyłem ten temat, żeby porozmawiać o tibii 7.6 (wtedy też zaczęłem grać w tibię, niestety bez większych sukcesów.. częste zmiany serverów i profesji doprowadziły do tego że w ciągu 3 lat grania za sukces mogę uznać 40 lvl maga i full warrior outift). Szczerze mówiąc najbardziej ze wszystkich updatów/tibii podobała mi się właśnie tibia 7.6.. gdzie liczyły się umiejętności.. przed depo bawiły się w pk 2 osoby, jedna 20 lvl druga 22 lvl (Nick Miły Mag Pierniczek, ak to widzisz to pozdro ;D) to było coś, Nikt ich nie ruszał wszyscy się bali, chcieli się z nimi zakolegować.. Tamta niepowtarzalna grafika, cudo diamenty czy magi latające ze Skull Staffami (7.6 albo 7.5 xD), dwa dni robisz runy expiąc na cieńkich potworach po czym wybierasz się na dragi!

Jest moda na stare czasy. Stare Meble/Stare Wyglądy/Stare Samochody/Starzy Znajomi(nasza-klasa.pl xD), i bardzo popularne ots'y 7.6 (czyt. Podkarpacki chociażby na którym gra po 600 osób +po 200 kolejki..) w większości są to starzy gracze którzy zaczynali około tibii 7.5. Dla nowych graczy liczy się tylko lvl/ilośc gp. Bawi ich wciskanie hotkey'a.

Dlaczego CipSoft nie zrobi servera/ów 7.6? Być może uznaje że to nie opłacalne, mimo że były już takie pytania/tematy na forum głównym.

Chciałbym, żebyści w tym temacie wypowiadali się na temat starej tibii (bez hotkeyów/addonów i innych gówien)..

Obecnie gram na ots'ie 7.6. I nie wątpie, że chociażby 2 servy w rl 7.6 (Eng & Ger) byłyby zapełnione. Myślę oczywiście o PvP Servach
SInGApOOre jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.