Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 16:33   #1570
Sniper'Blood bro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliss Pokaż post
Sniper, ja o twoim "heroicznym" stylu zabicia mnie nie mowie, nie chce zmarnowac ci opini, tak jak ty to zrobiles...

Pierwsze patrz na siebie...

BB, nie chce miec z toba NIC wspolnego
no rox ;] jak cie zabilem? szybko. Padles jak szmata wiec przestan pierdolic ze to byl jakis kurwa chujowy styl zabijania bo kurwa bez problemnu moglbys uciec jakbys niezaczal wolac mamy po wyrwaniu 1 assassinki tylko leczyl sie i uzywal destroy fieldow ktorych miales duzo wiecej niz ja f bomb ;] piszesz ze nic nie mowisz o moim stylu zabicia cie ;] a ciagle o nim wspominasz wes ty sie w koncu ogarnij bo ten ded dawno zniknal ci z fragow a ty nadal po nim placzesz jeszcze troche i mnie ruszy moje chrzescijanskie sumienie i kurwa wysle do ciebie ekipe z programu "wybacz mi" bo az mnie roz*******asz. -.- jakby kazdy po dedzie od playera plakal tak jak ty to ja niewiem w polskich sklepach zabrakloby chyba husteczek. Wiec sie ogarnij kurwa i przestan spamowac ludzi. Jeszcze raz cos przeczytam od ciebie na temat tego deda nad ktorym wylales tyle gorzkich lez to zapodam go na tibicams, raphidshare lub youtube i wszyscy zobacza ze to twoja glupota sprawila ze nieuciekles z tamtad ;]