Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 17:14   #506
Mertanian
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 04 2008

Domyślny

Myśle, że ten obrazek to fake. Nawet jesli uda się komuś wejść na tą wyspe to niby jak wejdzie na kamienie, i weżmie miecz?
Jestem ciekawy kto odkrył to, żę po wejściu na te pola przy poison spiderach i rotwormach Spike Sword znika? Przecież nawet jeśli ktoś by to uczynił skąd wiedziałby, że to on to zrobił?
Najbardziej dobija mnie gdy ktoś myśli, że zniknięcie Spike'a to taka zabawa i nic więcej się nic nie robi. Jednego jestem na 99.99(99) pewny - cały quest musi wykonac jedna osoba. I teraz myśle co taka osoba mogła by zrobić? Jedyne co mi przychodzi na myśl to wstęp do komnaty mino maga. Gdy obejrzałem ten filmik zauważyłem, że u Mino Mage'a są jakieś skrzynki. Myśle, że w nich może być Spike i inne fajne rzeczy ... Wiadomo, że nikt ich tam nie wrzucił bo przecież nikt tam nie był.
Jescze jedna rzecz mi nie daje spokoju - gdy idziemy na zachodnią część wyspy widac że na górze jest dziura do rozkopania. I teraz nie wiem czy za pomocą boxów da się tam wejść i czy tą dziure w ogóle da się rozkopać.
No to chyba na tyle...

P.S. Skąd się bierze brass / scale armor (także z komnaty maga?)?
P.S.2 Gdzie prowadzi teleport w katana room, bo coś mi się ubzdurało, że do Mino Mage'a.

Jak coś bedziecie wiedzieć lub zauważycie coś nietypowego to napiszczie mi na [email protected] ok?a
Mertanian jest offline   Odpowiedz z Cytatem