Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urieno
Haha Macias zabiles mnie x D Ten ktory mowi ze wszyscy padniemy gdy zabilismy Sulka. Ze nas zniszczy ! Ze Wappathia wypadnie z Heretics a Horzym bedzie rooked. A potem Twoj chyba best friend skopiowal mi wasza rozmowe z GG, w ktorej pisales jak to chcesz organizowac ludzi na nas =). Rozbrajasz mnie chlooopcze. I dlaczego mialbym zyskac cokolwiek przez Krisa ? Dzieki temu ze mnie ojebal czy ze padal Urienosem ? Czy Ty nie masz jakiegos kompleksu zwiazanego z Krisem ?
Gonzo, Naprawde wygladam na maniaka : (?
|
bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ?

nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;///

Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi
edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla

? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /
edit2. po raz kolejny ufocznik ma racje.
Kind regards!