Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Rycerze dobrze.? Pff.. Nie rozśmieszaj mnie kolego. W czym było lepiej.? Tani sie wbijało lvle. No tak, tylko dziwne, żeby taki rycerz zaczął rzucać czarami na wszystkie strony prawda.? Co jeszcze takiego.? A no tak, zapomniałam, że rycerz był po prostu powah w pvp. Ale masz rację. Lepiej dać było patyczki dzieciom, żeby mogły sobie poradzić na nizszysch lvlach. Nie, co tam, ze na wysokim poziomie rekompensuje się czas stracony na niższych. Lepiej ułatwić totalnie gre.
My to zawsze dopieszczani (rycerze) przez Cipsoft. A teraz z tymi potionami.? No wow, po prostu nie wiem co powiedzieć :-)
|
popatrz sobie na poczatki tibi...rycerz był profesją dominująca.
Jaka profesja pierwsza wbila 100lv i 200 lv??
Pamietasz jak EO szybko expił?? gdy on mial 290 to malo kto mial 250
Mi chodzi tylko o to, że ciągle jest pieprzenie, że od tibi 7.6 Magowie przez poltora rok byli super mega profa a rycerz byl zuy...
Osobiście mi sie podobalo, to że magowie w tibi np 7.4 musieli bic z war hammera itp bo bylo trudno...ale gadanie że mag mial za dobrze to glupie gadanie...Rycerz przez 4 lata rzadzil....Co mieli powiedziec palkowie czy drudzi ?? Ci to mieli przekichane...
@edit
jezeli ktoś nie zgadza się z powyzszym postem to prosze o kulturalne wypowiadanie się i bez ironii