Ja osobiście nie czerpie przyjemności z tego, co nie ulepsza mojej postaci. Niestety lvl ma coraz mniejsze znaczenie, skill jest ważny najbardziej ale najdłużej trzeba się nad nim męczyć i wiąże się tylko z waste (nie da się skilując zarabiać

). Questy to POI jest najlepszym chyba, bo daje softy co pozwala tanio i dobrze regenerować mannę - inne nagrody są mało potrzebne ale BpOH by się przydał.
Anihilator w tym momencie nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Dla paladyna nie ma żadnej dobrej nagrody, bo prezentu nie wezmę (sory po co mi lalka?) a demon armor jest gorszy niż mpa pod względem defa więc... Questy na outfity dla mnie są jedną wielką stratą czasu, bo osobiście nie imponuje mi jak ktoś ma outfit który byle kto może sobie ustawić bez wydawania na niego pieniędzy. Myślałem jedynie o assasinie żebym mógł sobie AS'y kupować, ale jednak wolę od kogoś sobie załatwiać.
Vil ma rację co do bossów. Po co komu rare item który parametrami nie przewyższa zwykłych itemów które można zdobyć w najprostszy sposób?
Cipsoft nie potrafi niczego ulepszyć tak żeby czegoś nie zepsuć? Zgadza się, tylko moim zdaniem niestety więcej psują niż naprawiają