Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2008, 23:34   #6861
Chudyyy17
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dexter17 Pokaż post
@Darkseph
Jesteś żałosny i Twoje pro elo wypowiedzi - tez.

@Agostino i spółka
Wam niewiele brakuje, do poziomu Darkseph'a, powodzenia w osiąganiu 'punktu kulminacyjnego', lol.

Nie ma to jak być 'elo', starać się pokazać swoją nadprzyrodzoną inteligencje i próbować błysnąć przed innymi, jednak każdy, chociaż troszkę inteligentny człowiek zauważy, ze jesteście 'ciency jak szczochy wężaaa!!!11".
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd

No, ale cóż, stwierdzam (po tym co zaobserwowałem), że fajnie siedzieć po uszy w takim 'gównie'
Zgadzam się z tobą lecz nie do końca...
Ja po prostu pisz jak naprawdę jest a ludzie tu ściemniają i kłamią prosto w oczy i wszystko zganiają albo na mnie albo na tomurke albo na giuldie dementhess? Czy to się nie wydaje dziwne?
Jak nie na mnie to na Tomure jak nie na tomure to na mnie a jak nie ma na nas nic( przez jakiś czas) to na giuldie i tak się to ciągnie
Emo mówi że mam 5 latek :d ja już pisałem kilkanaście postów wcześniej niestety już tego forum nie można brać na poważnie :/ Emo dobrze wie jak było ile kto ma lat i dobrze wie że to on zjebał all ale niestety ciężko się przyznać do swojego błędu.
Chciałbym oświadczyć że to mój last skomentowany pościk będę tu tylko zaglądał bo nie mam sił na Emostino i jego mafie( oprócz kilku osób w jego giuldi bo jeszcze im się nie pomieszało w głowach)
Pozdro
Aaaaa ! jeszcze jedno jak coś będziecie pisać na mnie to piszcie na tibia.com Mua :* Nie lubicie mnie no okej ;p ja w końcu nie przyjdę do was mam swoich kumpli i to mi starczy papa.

Ostatnio edytowany przez Chudyyy17 - 20-04-2008 o 23:46.
Chudyyy17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.