Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monouth
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu  wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego  wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ
|
Nie podejrzewałem ,że potrafisz aż tak dużo napisać !Twój nauczyciel od polskiego (zakładam ,że na gimnazjum swoją naukę nie skończyłeś ) musi być z Ciebie naprawdę dumny!
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze?