Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2008, 15:36   #30
Zamne
Użytkownik Forum

Zamne's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $eriToonbra Pokaż post
Czy nie zastanawialiście się kiedyś czy warto wydać realne pieniądze na rzekomy "PACC" ??
Czy nie zastanawialiście się, że to tylko gra i nie warto kupywać GP na allegro?.
no problem, mozesz sie samym chlebem(splesnialym, bo taniej) i woda zywic

Cytuj:
Popatrzcie ile na przykład Seromontis lub Mateusz Dragon Wielki stracili czasu na tą grę i po czasie zwyczajnie się im znudziła.
Dlaczego?
Logicznie myśląc, gdy mają już po 350 ponad levele nie mają nic sensownego do roboty.
1. Kasy mają nie wiadomo ile.
2. Iść na potwory mogą jakie chcą.
3. „EQ” mają.
4. Domek piękny mają
5. Kumpli mają
6. Można powiedzieć, że mogą sobie na wszystko pozwolić.
7. Addony mają wszystkie
1.skad wiesz? czyzby metoda MŻ (Myślę, Że...)
2.jakby mieli tyle kasy, to by zrobili free items w dp i byloby cale miasto noobami zapchane ^^

Cytuj:
Czy nie domyślaliście się kiedyś, dlaczego nie ma 3 addon?
Moim zdaniem, gdyby spadła sprzedaż „PACC” od razu 3 addon by się pojawił, by znów ludzie kupywali „PACC”.
Nie dość, że trzeba mieć „PACC” to jeszcze trzeba wydać tyle GP na addony.
lol, jakby im zabraklo kasy z premium, to by zrobili wiecej outfitow(wyobraz sobie postac z 20 addonami, bylaby obwieszona nimi jak choinka, lub pojedynczy addon zajmowalby 5 pikseli :DDD

Cytuj:
Czyli dajmy:
PACC kupi 1000 osób czyli już 90000 zł (oczywiście to tylko przykładowo, bo o wiele, wiele więcej ludzi ma PACC)
recovery key kupi także 1000 osób czyli już 10000-15000 zł.
To tylko niewielkie sumy w porównaniu z rzeczywistością.
Z tego co wychodzi Cip-Soft zarabia miliony rocznie na nas więc? Zadajmy sobie w głębi serca te pytanie i zastanówmy się. ;)
1. policz sensownie, a nie na zasadzie"bo ja tak mysle"
2. cip wydaje ok 2/3 zarobkow na serwery
3. cipsoft bierze w DOLARACH(i euro), pacc na zachodzie jest tani, bo ok 20 euro kosztuje

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez informat6 Pokaż post
Moje zdanie jest takie że pacca na 3 miesiące lepiej wydać na jakąś grę z E-Mpika lub na konsole Wii/PS3/DS/PSP/Xbox360 uzbierać. Tu masz hmmm - 7776000 sekund Pacca w Tibi, a jak coś zakupisz to masz <><> (ósemka w poprzek) ograniczenia czasu. Wniosek? Sami sobie odpowiedz.
a skad na te konsole bedziesz bral gry? sciagac piraty? to ja juz wole byc no-lajf...

Ostatnio edytowany przez Zamne - 21-04-2008 o 15:42.
Zamne jest offline   Odpowiedz z Cytatem