Smutny dzień dla Morgany...
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta?
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
|