Scouter uzywa sie klawiszem "backspace"... jezeli zbierze sie wszystkie exhibity i odda sie je do Hercule Cafe w Hercule City i do Capsule Corporation do muzeum to mozesz sie wtedy scalac goku z vegeta w gogete... HERCULESA SIE NIE DA ODBLOKOWAC DA SIE NIM GRAC TYLKO PRZEZ CHWILE JAK SIE JEST PRZY MAJIN BUU... jezeli ktos czegos nie wie to niech wejdzie na jakąś stronke gdzie jest bardzo dokladna solucja do tej gry i zdaje mi sie ze znajdziecie tam wszystkie odpowiedzi na wasze pytania... polecam korzystac z opcji VisualBoyAdvance i zapisywac w fajnych momentach gry na przyklad podczas scalenia sie goku i vegety za pomoca kolczykow (mozna zapisywac duzo bo az 10 save do dyspozycji)... Mój najwiekszy hit to ok. 42500 ale Gogetą na 200 i w tak slabego potwora ze az zal muwic... co ciekawe w tej grze... gogeta ma aureole nad glowa a przeciez i goku i vegeta pod koniec gry zyli... moja ulubiona planeta to planeta kai'ów bo tam sklepik, fajne widoczki i mozna rybki lowic ( a jaka jest wasza ulubiona???) a najfajniejszy atak? moj to zajefajny smoczek gogey [bo mozna nim sterowac]...pozdro, a zapomnialem a co sie dostaje w LoG2 jak sie zbierze gold capsule wszystkie??? bo przeszedlem gre ale do tej pory zaluje ze nie zebralem wszyskich kapsulek.
Ostatnio edytowany przez Xearo - 21-04-2008 o 19:25.
|