Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2008, 19:11   #29
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Sweeper Shadowblade

Rasa: Człowiek
Taktyka walki/profesja: Miecz/Najemnik
Charakter: Niezdolny do jakichkolwiek uczuć wyższych, dość inteligentny, bezlitosny.
Cechy szczególne i umiejętności: Oburęczność (głównie walczy mieczem dwuręcznym, więc to nieszczególnie ważne), zacięcie (zawsze dąży do wykonania zadania), niemal bezszelestny chód, cichy bieg.
Krótka historia: Od dziecka był trzymany twardo. W wieku pięciu lat przestał właściwie okazywać jakiekolwiek uczucia wyższe. Trzy lata później został wysłany do akademii wojennej. W wieku lat siedemnastu uciekł z niej, bo uważał, że umie więcej niż większość nauczycieli. Dał temu dowód zabijając rektora. Wrócił do domu, gdzie spotkał się z niemiłym przyjęciem. Ojciec wrzeszczał na niego i uderzył go. Nie spodobało mu się to, więc go zabił, po czym odszedł w nieznane. Pięć lat wędrował z krainy do krainy, pracując jako najemnik. Podejmował się każdej roboty i nigdy nie zawalił. Jeśli nie udawało mu się wykonać zlecenia wprost, szukał innej drogi i zawsze znalazł. Nikt nie zna jego imienia, Sweeper to przydomek, który nadał sobie przed pierwszym zadaniem. Tuż przed nim założył także na twarz maskę, która jest teraz rozpoznawana przez niektórych ludzi.
Outfit:

(Copyright by me. Kopiowanie bez zezwolenia zabronione. A ja potrafię za to ścigać...)
Nie wiem, czy to jeszcze w ogóle jest robione, ale dopisać się nie zaszkodzi. Poza tym lubię sesje.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 21-04-2008 o 19:27.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem