Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoszka
Hmm gdy odpalilem Aldore
przez chwile zaczołem sie zastanawiac
fajna piosenka piekne słowa szczytny cel
az mi sie lezka w oku zakrecila
ale pozniej uswiadomilsicie mnie ze faktycznie jestescie znudzonymi dziecmi niemajacymi nic do roboty...
(osobiscie nierozumie tego okreslenia i jest wynikiem bezmyslnego okreslania sytuacji takich chorych dzieci jak wy ale dobrze bedziecie wiedzieli o co chodzi)
'zal pl'
|
heh staram sie ogolnie nie odpisywac na takie posty, ale nazywanie nas znudzonymi dziecmi niemajcymi nic do roboty to lekkie przegiecie [pomijajac ze 80-90% jest juz dawno pelnoletnia] to po czym wnioskujesz ze nie mamy nic do roboty, ze zabijemy paru idiotow, rozpetamy sie dla zabawy wojny i bedziemy sluchac pajacow dla ktorych ta gra to cale zycie, a kazdego deada przezywaja przez miesiac? Dla mnie ta gra to zabawa, gram na pvp tylko po to zeby moc walczyc przeciwko roznym ludziom, dla tych ktorzy tego nie chca sa swiaty non-pvp. Co do piosenki to z perspektywy czasu wydaje mi sie zabawne, ale kazdy kto choc troche ogarnia to co robimy, wie ze to nie bylo calkiem na serio i nie powininen wnikac w takie szczegoly. 'zal pl' to wogole przegiecie, jesli juz nazywasz nas znudzonymi dziecmi to przynajmniej nie uzywaj terminow ktore powielaja caly czas dzieci neo i im podobni.