Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2008, 21:43   #32
Bezmusk
Użytkownik Forum

Bezmusk's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
Domyślny

Poprostu zgadzam się z tobą w 50%, ja lubiłem pograć w tibię(gram tera w csa), po 2-5h dziennie, pacca miałem za oceny(3-5), nigdy nie narzekałem. Lecz patrząc na takie 12 letnie dziecko jak Angel of Distans i jego 12h dziennie to brak rl life. Jeśli ktoś lubi grać w wolnym czasie - to nie mam nic przeciwko, [ironia] lecz gdy tibia staje się czyimś rl LIFE, pojawiam się ja pan dostawca internetowy i rożłączam im neta[/ironia]. Chcę zaznaczyć, że jeśli ktoś nie ma takiego kosztującego hobby, to ma prawo wydać pln na pacc czy jakiś tam item ***nigdy nie kupowałem gp za rl cash***.

Powiem ci coś, koleś z starej klasy nie zdaje od 4 lat bo gra w tibie, ma ponad 150+, nicku nie zdradze ..., bo chyba każdy głupi(nawet ci z Iq 30 jak zapałki) by się pod ziemie zapadli ze wstydu.

Ja skończyłem z tibią w prosty sposób: hakneli mnie, sprzedałem reszte shitów etc., ostatnie konto czeka na koniec bana i będę usuwać ją z kompa

Żałuję, że zaczełem grać w tibie 6 lat temu za namową kolegów z podstawówki , którzy twierdzili, że "tipja jest spoks, wale war hammerem takie stworki po 40".

Nononononono :<<<<<<<<<<<< Awe!

DZIZYS KRAJS

DŻOŁK HEHE

Po kilku latach na forum odkryłem Listę Kumpli.
Bezmusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem