Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek
bo wasze pvp jest zabójcze 
|
Bo Elaro napisal na forum ze dostalismy 4:1, kiedy bylo ludzi mniejwiecej po rowno, tyle ze Firiux mogl sobie stanac i leczyc sie dopoki ludzie od nas nie beda bez niczego i ich powybijac jak kaczki. Pomijam fakt, ze jakis czas wczesniej bylo 3:1 dla nas, a nikt o tym nie wspomnial, ale ok to ktos z WRI chwailil sie fragi, wiec nie mam nic do Elaro, zostal do tego sprowokowany. To co piszesz swiadczy o Tobie, a to ze bales sie podac wlasnego nicka kiedy mialem 40 lvl, teraz mam 90 i co, nadal nie mam pojecia kim jestes, ale szczerze to mnie to niezbyt obchodzi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoszka
atakujecie ludzi ktozy nic nie chca miec wspolnego z wojna
mozecie lac polakow albo swedow czy nawet br mnie to wal
wezcie sobie zrobcie jakas wojne jak juz sie wam dzieci tak bardzo w domu nudzi i sie lejecie z ta gildia (ktora naprawde wam przeszkadza i dala wam powod do wojny)
ale tak jak mowilem po co atakujecie ludzi ktozy nic wam nie robia
|
Takie sa prawa wojny, Valentines zaczelo ubijac naszych kumpli, to my dla odmiany bedzie u*******ac tych ludzi ktorzy moga do nich dolaczyc, nie ma sensu czekac az na sneaku z 10 osob zrobi sie 30.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl
i dlatego czekamy aż ich WRI kopnie w dupe po wygranej wojnie i rachunki zostaną wyrównane
|
I co, wytapetujesz sobie moja deathliste w pokoju, a obok nickow ludzi z WRI dorysujesz serduszka? Kolejny waleczny, ktory sam swoich rachunkow nie oplaca, tylko czeka az inni odjebia za niego czarna robote i bedzie chwailil niebiosa jak to Siejnik w dupe dostaly.
Cytuj:
bo siejnik tak jak tihwd moglo by ich rozgromic
|
Wierzyles w cos takiego chociaz przez 10 sekund? Zadnej wojny nie da sie wygrac samymi masslogami i taka jest prawda, zabijasz jedna osoba a 15 innych w tym czasie wbija lvl i robi kase.
Cytuj:
ale roznica jest taka ze seje leja all kto im tylko podejdzie
a tihwd mieli glownie na celu wri
bylo: tihwd vs wri (a reszta swiata sie przygladalo)
a jest: sieje & wri vs reszta swiata (i mysle ze tylko Firek z ekipa cos beda robic
|
I nadal nic nie wiesz, od kiedy mamy wszystko ugadane nie robimy randoma na nikim, na boterow mamy filmy, na idiotow logi i screeny, a ludzie nam wierza, bo wiedza ze nie bedziemy robic lipy na jakies gowniany fragi. I powiedz mi dlaczego mamy lac WRI, co nam takiego WRI zrobilo zebysmy chcieli ich pozabijac, mimo ze jestem Polakiem znacznie prosciej jest mi sie dogadac z ludzmi z WRI [mimo ze moj angielski nie jest perfect], niz z niektorymi Polakami na Elysii.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris
Dlaczego Wri nie bije siejników??
Bo siejniki odwalają za nich robote, czyli zajmują się tym żeby ekipa elaro nie wzmocniła się podczas ich nieobecności.
|
Jest w tym troche prawdy, ale nie tylko to sie liczy. Nie jestesmy glupi, wiemy na czym stoimy.
Cytuj:
a wlasnie sieje leja wszystkich kogo zobacza i jakies randomy robia
|
Podaj nicki, to Ci moge nawet powody napisac, bo to jest tak ze to juz kolejny post o tym ze randoma robimy, ale to tylko puste gadanie, bo dowod na to ze to byl random nie masz.