Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2008, 21:51   #732
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek Pokaż post
bo wasze pvp jest zabójcze
Bo Elaro napisal na forum ze dostalismy 4:1, kiedy bylo ludzi mniejwiecej po rowno, tyle ze Firiux mogl sobie stanac i leczyc sie dopoki ludzie od nas nie beda bez niczego i ich powybijac jak kaczki. Pomijam fakt, ze jakis czas wczesniej bylo 3:1 dla nas, a nikt o tym nie wspomnial, ale ok to ktos z WRI chwailil sie fragi, wiec nie mam nic do Elaro, zostal do tego sprowokowany. To co piszesz swiadczy o Tobie, a to ze bales sie podac wlasnego nicka kiedy mialem 40 lvl, teraz mam 90 i co, nadal nie mam pojecia kim jestes, ale szczerze to mnie to niezbyt obchodzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoszka
atakujecie ludzi ktozy nic nie chca miec wspolnego z wojna
mozecie lac polakow albo swedow czy nawet br mnie to wal
wezcie sobie zrobcie jakas wojne jak juz sie wam dzieci tak bardzo w domu nudzi i sie lejecie z ta gildia (ktora naprawde wam przeszkadza i dala wam powod do wojny)

ale tak jak mowilem po co atakujecie ludzi ktozy nic wam nie robia
Takie sa prawa wojny, Valentines zaczelo ubijac naszych kumpli, to my dla odmiany bedzie u*******ac tych ludzi ktorzy moga do nich dolaczyc, nie ma sensu czekac az na sneaku z 10 osob zrobi sie 30.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl
i dlatego czekamy aż ich WRI kopnie w dupe po wygranej wojnie i rachunki zostaną wyrównane
I co, wytapetujesz sobie moja deathliste w pokoju, a obok nickow ludzi z WRI dorysujesz serduszka? Kolejny waleczny, ktory sam swoich rachunkow nie oplaca, tylko czeka az inni odjebia za niego czarna robote i bedzie chwailil niebiosa jak to Siejnik w dupe dostaly.

Cytuj:
bo siejnik tak jak tihwd moglo by ich rozgromic
Wierzyles w cos takiego chociaz przez 10 sekund? Zadnej wojny nie da sie wygrac samymi masslogami i taka jest prawda, zabijasz jedna osoba a 15 innych w tym czasie wbija lvl i robi kase.

Cytuj:
ale roznica jest taka ze seje leja all kto im tylko podejdzie
a tihwd mieli glownie na celu wri

bylo: tihwd vs wri (a reszta swiata sie przygladalo)

a jest: sieje & wri vs reszta swiata (i mysle ze tylko Firek z ekipa cos beda robic
I nadal nic nie wiesz, od kiedy mamy wszystko ugadane nie robimy randoma na nikim, na boterow mamy filmy, na idiotow logi i screeny, a ludzie nam wierza, bo wiedza ze nie bedziemy robic lipy na jakies gowniany fragi. I powiedz mi dlaczego mamy lac WRI, co nam takiego WRI zrobilo zebysmy chcieli ich pozabijac, mimo ze jestem Polakiem znacznie prosciej jest mi sie dogadac z ludzmi z WRI [mimo ze moj angielski nie jest perfect], niz z niektorymi Polakami na Elysii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris
Dlaczego Wri nie bije siejników??
Bo siejniki odwalają za nich robote, czyli zajmują się tym żeby ekipa elaro nie wzmocniła się podczas ich nieobecności.
Jest w tym troche prawdy, ale nie tylko to sie liczy. Nie jestesmy glupi, wiemy na czym stoimy.

Cytuj:
a wlasnie sieje leja wszystkich kogo zobacza i jakies randomy robia
Podaj nicki, to Ci moge nawet powody napisac, bo to jest tak ze to juz kolejny post o tym ze randoma robimy, ale to tylko puste gadanie, bo dowod na to ze to byl random nie masz.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem