Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2008, 22:36   #1023
SnoziSF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post
1. nie ma to nic do rzeczy, nie mam chara w warze, nie uczestnicze w nim a ze tak powiem moje kibicowanie jest neutralne, posiadam kilku dobrych kolegów w cfa jak i troszke znajomych w it
2. nie lize dupy nivesowi lól? sry ale nie bede od kogos sie odwracal tylko dlatego ze dolaczyl do wara do swoich rl. we wakacje minie 3 lata kiedy go poraz pierwszy na jego charze spotkalem, pozniej byl rok przerwy i znowu sie sotkalismy na innych charach. to jest fajny typ i nic do niego nie mam no i mowie nie bede sie od niego odwracal bo Wam nie pasuje ze jest w wojnie.
3. nie jestem profesjonalista ani super hiper nauczyciel zeby pisac extra madre zdania ;d pisze to co uwazam a chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie?
Po upie dla palów wbil szybko 100 i stal sie wielkim kozakiem, wielkim h lvlem, ktory przestal sie zadawac z bylymi kolegami ze wzgledu na lvl. Poza tym nawet moja stara wie, ze Nives Lazy to jego char, a Ty na siłe probujesz wbic ludziom, ze jest inaczej. Co do Twoich postów, poczytaj sobie sam co piszesz, mysle, ze wtedy sie ze mna zgodzisz.
SnoziSF jest offline