Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian
bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ?  nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;///  Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi
edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla  ? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /
edit2. po raz kolejny ufocznik ma racje.
Kind regards!
|
Czy ta rozmowa ma dalej sens ? Miazdzysz mnie swoimi wypowiedziami, znam łaske Pana i dziekuje Ci ze pozwalasz mi grac na tym serverze. Skoncz ten shit przestan gdybac i mowic co mozesz. Nie wydaje Ci sie to smieszne ? A Juras nie pkuje na Carli bo go o to prosil Hari i Gustav. Zmiazdzyles mnie x D Nie no, nie moge. Jak to na vencie przeczytalem to ludzie umierali <3 Once again, You made my day.
P.S Jak znam naszego wszechmocnego Krisa, ktorego mimo wszystko cenie bo potrafil mnie tak zmanipulowac ze zarobil na mnie pieknie, to umiera ze smiechu z Twoich wypowiedzi. A i moje tyz moga wydac sie smieszne.