Temat: Mass kick
Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2004, 22:55   #46
Bajapa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
Domyślny

eh... stary widze że całe życie grasz w gry i nie wiesz co znaczy być adminem czegokolwiek. Nie zawiesił ci sie kiedyś komputer? A jak sie zawiesił to 10min wcześniej wyskoczył ci komunikat SZANOWNY UŻYTKOWANIKU ZA 10MIN SIE ZAWIESZE WIEC UWAŻAJ! Przecież oni nie zrobili tego specjalnie! Rozumiem cie jeśli też coś staciłeś (ja akurat uniknąłem) bo mój qmpel też padł na kicku odrabiał cały dzień dzisiaj i znów padł... Ale obwinianie CIP że wyłączają servery jak dla mnie jest idiotyczne. Baza danych naprawde ma prawo nawalić, zwykła złośliwość przedmiotów martwych. Pozatym im też zależy żeby ludzie nie padali bo na przykładzie twojego kolegi - straci 2lvl, nie będzie grał w tibie, pacca nie kupi a CIP nie ma zarobków. Więc naprawde staraj się czasem zrozumieć innych ludzi. Nie wątpie że dead przez CIP może być wku...rzający lecz według mnie powinniście być bardziej wyrozumiali.

edit <---
oczywiście sądze że CIP powinien wyłączyć na jeden dzień, spokoj nie, bez nerwów naprawić co zwalone i pozwolić nam grać. Kiedyś przy tworzeniu mojej strony zrąbałem sobie przez przypadek jeden element, dosyć banalny lecz sporo czasu zeszło mi na naprawe bo musiałem robić wszystko od nowa. Przed chwilą przeczytałem co napisał $orcerer i zgadzam się z nim calkowicie. Jak ktoś jest tak bardzo tym wkurzony to niech idzie pograć w Dooma 3 tylko sobie zapisujcie co sekunde bo jak wam sie komputer zawiesi będziecie musieli odrabiać albo jeszcze napiszecie do producentów DOOMa że to ich wina. eh... załosne

Ostatnio edytowany przez Bajapa - 18-12-2004 o 23:05.
Bajapa jest offline