Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kirocron
ty trolu nawet swojego nicka nie podasz bo srasz w gacie ze strachu, a sie wypowiadasz na tematy na ktore pojecia nie masz. ubil kiedys jednego od nas na afku to dostal to samo - czego sie innego spodziewal idiota?
a jakos cie nie widzialem zebys stal obok jak padal mniszek - moze pokaz ktory to ty?
po drugie - skoro tak nas nienawidzisz, to pomysl - placisz znienawidzonym przez siebie ludzia 200k zeby zrobili dla ciebie quest... widac, że masz wysokie poczucie wlasnej wartosci.
po trzecie - zjebalismy na feru czy nie, tak naprawde to nasza sprawa. ale to nie zmienia faktu, ze pajace z securum sie wjebaly i przeszkadzaly.
|
Hahaha szedłem kumpla charem a poza tym nie napisałem że stałem jak padał tylko stałem tam obok a co do nicku to znasz mnie dobrze i ci nie powiem
secrum są lepsi od was i nie szpanuj że umiesz pisać, padaliście jak much i straszycie że na poi im wpadniecie, chcecie znów paść Oo nie boicie się ja bym nie poszedł z takim zgraniem to waz roty pozabijają
piszecie na nich jozimy a sami jesteście jak jaskiniowcy zadufki w swojej gildi i tym że mają 200 lvl Oo