Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2004, 00:07   #11
luzik
Zbanowany

Data dołączenia: 14 06 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma Chyba ze jakis koles przyjdzie inny (ich kolega) ale i tak mysle ze bedzie mniej ludzi. Zresta bardzo dobrze, my, pacce placimy za ta gre i to my powinnismy miec ulatwione. To ropowanie lootbaga bylo bugiem w grze wlasciwie. CIP SOfty uratowaly biednych Paccow od noobow w kopalniach (facc = zazwyczaj noob albo newbie)

CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc)

Hail CipSoft !
ja mam pacca ale po przeczytaniu tego posta sadze ze to Ty jestes tym noobem i nie masz kolegow facc = nikt Cie nie lubi.Dobrze ze pacce maja jakies ulatwienia ale moim zdaniem cipsoft skoro robi malo dla faccow nie powinnien im przynajmniej utrudniac zycia.
luzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem