Większość z was która non stop narzeka jest po prostu żałosna!
Jak ktoś napisał co było przed 7.6? Na każdym w świecie w czołówce knight. Może ktoś pamięta jaka była czołówka światowa? EO , Bubble , Seromontis. Może to byli magowie? Wątpię. Magiem się kiedyś nie dało grać. Było to strasznie męczące. Mag jest magiem i powinien mieć właśnie taką różdżkę. Tylko ,że wam najtom nie da się dogodzić. Jak macie dobrze to i tak macie źle. Nigdy nie mieliście waste , a w 8.0 jak byliście lepsi ,a sorcom i druidom pojechali po hitach i tak mieliście pretensje. Osobiście straaasznie się cieszę ,że knight ma jak ma teraz. Że nie pójdzie na hunta na 20 h i nie będzie wychodził ,bo nic nie zużywa. Teraz na szczęście zużywa. Zobaczcie ile do Tibi 8.1 wydawał sorc na ekwipunek na głupią godzinę i jaki miał profit. Knight szedł z bp mf , uh na małpy , żółwie , guardy i nie wychodził przez kilkanaście godzin. Natomiast sorc i druid nawet na guardach dużo zużywa. Zastanówcie się co piszecie. Jak patrze na teksty typu "Och... Jak było 7.6 to były czasy". Zawsze jest narzekanie. Na 7.1 narzekano ,że sorce muszą chodzić z runami , potem knighci i palle lepsi ,ale o tym już oczywiście nikt nie wspomni ,bo po co lepiej pojeździć ,że to profesje magiczne mają zawsze lepiej , nie było anty luringu też płacz ,teraz jest to też płacz , weszło poi to za dobre itemy tam są. LUDZIE DO CHOLERY PATRZCIE CO PISZECIE I PRZESTAŃCIE RYCZEĆ! Mam nadzieję ,że zdesperowani knighci się opamiętaja ;]
16:52 Sir Energia [48]: etam
16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2
16:53 Gexus Korka [86]: ja 3
16:53 Gexus Korka [86]: XD
16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi
16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki
16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik
16:53 Sir Energia [48]: nie
16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki
|