Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eli0ts
Wiesz... jak tak patrze na Twoje posty to mnie zal sciska... zamiast pomoc w odzyskaniu Saphiry to Ty wyzywasz all na okolo w dodatku najwiekszego "pl" lvl na sap~ [Seba] wiec jakbys mogl "stul buzke" i zacznij pomagac...
A co do osob to znam 2 osoby 40+ [mieli kiedys wieksze] ale podostawali hunty i zrezygnowali definitywnie z saphira ;<
Pozdro SEBA
|
Po 1... nie wyzywam all...
Po 2. i huj ze najwiekszy pl na saphirze? to o niczym nie swiadczy, bo to nie lvl swiadczy o kims, jakos wiecej respectu czuje do osob niektorych z AB'teamu ktorzy coś robią chodz wcale "wyjebistych" leveli nie maja... a ze seba nie raz mialem sie okazje spotkać i jest to cipa i zadnemu polakowi nie pomoze (chyba ze duzo CC zobaczy)
Po 3. sam stul buzie bo ostatni post zobacz kiedy napisalem... i sie z deka nie udzielam... bo nie gram w Tibie...
Po 4. wyjdz stad prosze... Ty nigdy na saphirze pewnie nie grałeś... a co do tego... jakbym miał większy lvl od sebi to by mi pewnie dupe lizał

a tak to na huj mu znajomosci z 35

pzdr dla tych ktorzy nie oceniaja ludzi po levelach ;P
@ możecie sie smiac / wyzywać ale jak chcecie to moge się zalogować w razei czego i wam pomoc (chodz wiece ze nie mam zbyt dobrej postaci bo slaby lvl i skille - ale moge sie poswiecic

) jakby co to 3328941 :