Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 17:07   #1190
saia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Slużevv

Stan: Na Emeryturze
Imię: Saia Thero
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: duży
Poziom mag.: 52
Domyślny

buahahahah jestes nawet lepszy od rakusa on chociarz jakis poziom prezentowal xD
bez zadnych argumentow tylko zeby pyskowke zrobic nie?

ja sie pograzam? no nie wydaje mi sie , spojrz tak obiektywni ja sie z ciebie smieje i mam polewki jak z malo kogo a ty siedzisz i sie denerwujesz , szarpiesz se nerwy i probojesz na sile cos wykazac xd
dla mnie zachowujesz sie jak osoba albo znerwicowana , albo przyglupia/niedorozwinieta lub tez jak osoba nie potrafiaca siebie kontrolowac czyli nadpobudliwa(adhd tak zwane)

lapiesz mnie za slowa , sprytny sprytne bez argumentow to jest dobry sposob (ale chyba na wykazanie sie wiekszym debilizmem xD)
tak uwazam ze uzywanie caps locka tylko i wylacznie po to by wyrazic swoje emocje swiadczy o tym ze nie potrafi sie ich wykazac w inny sposob chcesz pokazac ze ejstes zly to napisz "denerwuje mnie (..)" lub jesli bardzo to "wkurza mnie(...)" jak abrdzo chcesz to moge ci podac z 10 jeszcze innych sposobow na przekazanie ze jest sie "zirytowanym"

"weź książke od przyrody z 4 kl. podstawówki" kurde przegralem z kolega zaklada , jednak chodziles/chodzisz do szkoly =p

ps. wężu atak ^.-