buahahahah jestes nawet lepszy od rakusa on chociarz jakis poziom prezentowal xD
bez zadnych argumentow tylko zeby pyskowke zrobic nie?
ja sie pograzam? no nie wydaje mi sie , spojrz tak obiektywni ja sie z ciebie smieje i mam polewki jak z malo kogo a ty siedzisz i sie denerwujesz , szarpiesz se nerwy i probojesz na sile cos wykazac xd
dla mnie zachowujesz sie jak osoba albo znerwicowana , albo przyglupia/niedorozwinieta lub tez jak osoba nie potrafiaca siebie kontrolowac czyli nadpobudliwa(adhd tak zwane)
lapiesz mnie za slowa , sprytny sprytne bez argumentow to jest dobry sposob (ale chyba na wykazanie sie wiekszym debilizmem xD)
tak uwazam ze uzywanie caps locka tylko i wylacznie po to by wyrazic swoje emocje swiadczy o tym ze nie potrafi sie ich wykazac w inny sposob

chcesz pokazac ze ejstes zly to napisz "denerwuje mnie (..)" lub jesli bardzo to "wkurza mnie(...)" jak abrdzo chcesz to moge ci podac z 10 jeszcze innych sposobow na przekazanie ze jest sie "zirytowanym"
"weź książke od przyrody z 4 kl. podstawówki" kurde przegralem z kolega zaklada , jednak chodziles/chodzisz do szkoly =p
ps. wężu atak ^.-