Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 18:02   #6951
Vlaaaadek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Winiarnia

Stan: Zbanowany
Profesja: Rookstayer
Gildia: Beczka
Świat: Winarnia
Poziom: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Firenzik Pokaż post
Gdy ja po raz pierwszy siedzialem z draciem na vencie to twoja przygoda z tibia sie dopiero zaczynala... i wiem jakim jest skurwysynem;] a pozatym mam kilku znajomych z WRA z ktorymi walczylem na innych swiatach...
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie
pozdrawiam

edit

nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach....

last edit-.-
slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....
Taaa w kaliforni jestes ale nawijasz postami o kazdej porze dnia i nocy czasu pacyficznego i kto jest no lajfem/klamca ?

Ostrzeżenie:
"Chamstwo, wyzwiska, przekleństwa w całym temacie" - 9 pkt.

Ostatnio edytowany przez Vlaaaadek - 22-04-2008 o 18:06.
Vlaaaadek jest offline   Odpowiedz z Cytatem