Witam. Bardzo ciekawe screeny :> Chociaż więcej tutaj kłótni niż zdjęć

No, ale co się można spodziewać jeśli na Pacerze 80% graczy jest graczami niedoświadczonymi...od miesiąca gram na tym serverze i już to zauważyłem ;p Większość tych "złych" graczy to BR itp. lecz Polacy się też zdarzają np. Pan
*SiLvX*- Rhan'master przed chwilą pokazał chamstwo wbijając mi się na respa i nie odpisując. Mógłbym go oskarżyć o bottowanie, lecz uznam nie odzywanie się do mnie jako przejaw braku szacunku do gracza o mniejszym lvl'u po przez danie ignore. Również ostatni post napisany przez Rhan'mastera mówi nam o jego inteligencji (tzn. o jej braku).
Mam nadzieję, że jeszcze znajdę na tym serwerze porozumienie z tymi, bardziej inteligentnymi graczami oraz już więcej nie będę się musiał tutaj wypowiadać na temat głupiego zachowania rodaków.
Mam również nadzieję, że nikt nie skrytykuje mnie za to, że zaśmiecam temat jakimiś żalami -wiem, że powinienem to zostawić dla siebie- ale nie pozwolę sobie na bezkarne obrażanie mnie po przez wbijanie się na respa na którym jedna osoba ma góra 25k/h a co dopiero dwie...
Żeby nie było bez screena o to mój najnowszy adv:
@down
Grałem na świecie non-pvp (Calmera) ponad 3 lata i tam nie zaznawałem tak często chamstwa, dlatego tutaj jest to dla mnie trochę dziwne. No nic, muszę sie do tego przyzwyczaić

Szkoda, że mało kto umie wpływać na charaktery ludzi, bo może by udało się przyprowadzić porządek w umysłach nie których graczy, którzy na razie nie umieją grać w społeczności w zgodzie :>
Ps. Jeśli jacyś shooterzy są chętni na jakieś hunty itp. to śmiało można do mnie pisać, a na pewno w wolnym czasie mogę coś pobloczyć
Z poważaniem,
[CHAR]Ironis[/CHAR].