Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2008, 20:59   #1193
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez saia Pokaż post
buahahahah jestes nawet lepszy od rakusa on chociarz jakis poziom prezentowal xD
bez zadnych argumentow tylko zeby pyskowke zrobic nie?

ja sie pograzam? no nie wydaje mi sie , spojrz tak obiektywni ja sie z ciebie smieje i mam polewki jak z malo kogo a ty siedzisz i sie denerwujesz , szarpiesz se nerwy i probojesz na sile cos wykazac xd
dla mnie zachowujesz sie jak osoba albo znerwicowana , albo przyglupia/niedorozwinieta lub tez jak osoba nie potrafiaca siebie kontrolowac czyli nadpobudliwa(adhd tak zwane)

lapiesz mnie za slowa , sprytny sprytne bez argumentow to jest dobry sposob (ale chyba na wykazanie sie wiekszym debilizmem xD)
tak uwazam ze uzywanie caps locka tylko i wylacznie po to by wyrazic swoje emocje swiadczy o tym ze nie potrafi sie ich wykazac w inny sposob chcesz pokazac ze ejstes zly to napisz "denerwuje mnie (..)" lub jesli bardzo to "wkurza mnie(...)" jak abrdzo chcesz to moge ci podac z 10 jeszcze innych sposobow na przekazanie ze jest sie "zirytowanym"

"weź książke od przyrody z 4 kl. podstawówki" kurde przegralem z kolega zaklada , jednak chodziles/chodzisz do szkoly =p

ps. wężu atak ^.-
Saia niestety ... Tak pogrążasz się.
Rev'ico jest offline   Odpowiedz z Cytatem